Soepje van scampi roze pompelmoes en Rodenbach

Nodig:

  • 3 tot 5scampi per persoon,
  • een busseltje waterkers,
  • visfumet van Arijs,
  • 2 eetlepels sap van roze pompelmoes,
  • peper en
  • fijn zeezout,
  • 1 el gesnipperde sjalot,
  • scheutje Rodenbach,
  • olijfolie

Hoe:

  • Stoof de sjalot in een druppel olijfolie.
  • Bevochtig met een scheutje Rodenbach, sap van roze pompelmoes en visfumet van Arijs.
  • Laat even inkoken,
  • voeg de scampi toe en laat garen (de juiste gaartijd is nog wat glazig) breng op smaak.
  • Mix of hak de waterkers (de dikke steeltjes niet) en voeg toe.
  • Rasp er wat zeste van roze pompelmoes over.
C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg