Scampi stroganoff

Nodig:

  • Champignons,
  • rode-, groene- en gele paprika,
  • ajuin,
  • look,
  • tomaten, in kleine brunoise.
  • Een scheutje room
  • 1 tl tomatenpuree
  • 1 tl mosterd
  • Wodka
  • Boter
  • Gehakte peterselie.
  • De scampi ontdaan van de darm.

Hoe:

  • Bak de scampi even aan en zet opzij, let op: de gaartijd is glazig!
  • Stoof nu de ajuin en de look even aan en voeg de paprika, de champignons en de tomaten toe.
  • Doe er de tomatenpuree bij en flambeer met wodka, voeg de room toe en de mosterd.
  • Laat goed doorkoken, breng op smaak en voeg de scampi toe.
  • Laat goed doorwarmen, bestrooi met gehakte peterselie en serveer.
C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg