Scampi’s met witloof

Nodig:

  • scampi’s,
  • 2 dl room,
  • 1dl wittewijnsaus,
  • citroensap,
  • tl zachte mosterd,
  • klontje boter,
  • zeezout,
  • peper,
  • gehakte dragon,
  • tomaten blokjes,
  • 1stronk witloof,
  • gehakte kervel,
  • visbakmaal,
  • paprikapoeder .

Hoe:

  • Snipper het witloof en stoof het aan in een klontje boter, blus met de room, voeg de wittewijnsaus van Arijs toe, voeg de tomatenblokjes en de mosterd toe, laat garen, breng op smaak met peper, zeezout en citroen, werk af met gehakte kervel.
  • Was en droog de scampi’s (verwijder ook de darm) wentel ze licht in visbakmeel van Arijs waar je een theelepeltje paprikapoeder ondermengt en bak de scampi’s in een tweede pan in olijfolie.
C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg