Scampi met rode paprika

Nodig:

  • Rode paprika, ajuin en look, in kleine brunoise.
  • Olijfolie
  • Paprikapoeder
  • Witte wijn
  • Visfumet van Arijs
  • Amandelpoeder
  • Room
  • Gehakte peterselie
  • Oregano vers, indien gedroogd moet je die vroeger aan de bereiding toevoegen.
  • De scampi ontdaan van de darm.

Hoe:

  • Stoof de ajuin en de look even aan in olijfolie en voeg de paprika toe.
  • Bestrooi met paprikapoeder, laat even drogen en blus met witte wijn en visfumet voeg amandelpoeser en de room toe, laat garen.
  • Bak de scampi even aan en zet opzij, let op: de gaartijd is glazig!
  • Breng op smaak, meng de gehakte peterselie eronder en voeg de scampi toe en bestrooi met vers gehakte oregano.

C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\schaaldieren.png C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\a6d51c06bc334340e8f8effcac30f104.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\df89ddda6058dc05ea6a36baca9b3dd6.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\selder.png C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\d7ad05535d80c59dfa0cc00d5db4791e.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\a1747b9a34646f45c7a90f0169e5282b.jpg

C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg