Sint Jacobsvruchten met tuinkers in roomsaus

Nodig voor 6 personen:

  • 4 dl wittewijnsaus van Arijs
  • 2 dl visbouillon van Arijs
  • Peper zeezout
  • 3 dl room 40%
  • Scheutje witte wijn
  • Limoen
  • 18 Sint Jacobsvruchten (3 per persoon) in schijfjes versneden.
  • 2 potjes tuinkers

Hoe:

  • Breng de visbouillon met de wittewijnsaus van Arijs aan de kook, voeg witte wijn toe en laat even inkoken.
  • Voeg de room toe en breng op smaak met peper, zeezout en limoen.
  • Laat de Sint Jacobsvruchten in deze saus even garen, doch onder de 95°C. dus niet laten koken.
  • Mix of hak de tuinkers zeer fijn en meng onder de saus.

C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\0f6ad5c2ce882030dfecd21a93d91d3c.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\d7ad05535d80c59dfa0cc00d5db4791e.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\df89ddda6058dc05ea6a36baca9b3dd6.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\selder.png

C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg