Met cavavinaigrette

Nodig:

  • 6 oesters
  • 1 aardappel (bintje)
  • 2 dl cava,
  • groen van pijpajuin
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • bieslook.

 

Hoe:

  • De aardappel in de schil koken, pellen en met een vork pletten, op smaak brengen met olijfolie en peper en zout. Het groen van de pijpajuin even aanfruiten in olijfolie en onder de aardappel mengen.
  • Maak de oester open, bewaar het oestervocht, haal ze uit en pocheer de oester, was de schelp.
  • De cava inkoken, het oestervocht toevoegen, olijfolie toevoegen, mengen met de mixer. Op smaak brengen met limoen. Warm de oesters op in deze lauwe vinaigrette.
  • De aardappelpuree in de schelp brengen, een kuiltje duwen, een oester inleggen en een lepeltje vinaigrette. Werk af met bieslook.

C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\0f6ad5c2ce882030dfecd21a93d91d3c.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\a6d51c06bc334340e8f8effcac30f104.jpg

C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg