Mosselen natuur

Nodig per persoon:

  • 1 kg mosselen goed gewassen
  • ½ tot 1 ajuin
  • Eventueel een teentje look geplet en gehakt
  • 1 stengel witte of groene selder naar keuze
  • Mosselkruiden
  • Beetje peper
  • Scheutje water

Hoe:

  • Snijdt de ajuin in ringen en de selder in brunoise.
  • Doe een scheutje water in een mosselpotje, dan de mosselen, daarop de groenten, peper en mosselkruiden van Arijs. Doe het deksel op het potje.
  • Zet de mosselpot op groot vuur, na enkele minuten moet je de mosselen rond schudden (de onderste naar boven) nog enkele minuten op groot vuur, nog eens rond schudden en opdienen liefst met frietjes, mayonaise en mosselsaus van Arijs.

Mosselen met witte wijn: het water vervangen door droge witte wijn.

C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\0f6ad5c2ce882030dfecd21a93d91d3c.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\selder.png

C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg