Mosselen met kokos in ovenzakjes op de BBQ

Nodig voor 4 voorgerechten

  • 600 gr mosselen
  • 1 stengel witte selder
  • 1 ajuin
  • 1 stukje wit van prei
  • 2 dl witte wijn
  • Peper en zeezout
  • Limoensap en limoenrasp
  • 4 el kokosroom
  • 1 el kokosrasp
  • Verse kruiden pijpajuin, peterselie, gefermenteerde look, oregano, bieslook ovenzakjes

Hoe:

  • Fruit de versnipperde ajuin in olijfolie samen met de selder en de prei. Blus met Noilly Pratt en laat het geheel tot de helft inkoken. Voeg de kokosroom aan de saus toe en laat nog even doorkoken. Kruiden met peper, zout, kokosrasp, limoensap en limoenrasp.
  • Verdeel de saus in de zakjes en leg er de mosselen bovenop.
  • Sluit de zakjes en leg ze 8 tot10 minuten op de BBQ of in de oven op 200°C

C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\0f6ad5c2ce882030dfecd21a93d91d3c.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\a6d51c06bc334340e8f8effcac30f104.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\selder.png

C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg