Messen met venkel, paprika, wortel en citroengras

Voorbereiding:

  • Snijd de venkel, paprika, wortel en een beetje citroengras (niet te veel, is te sterk) in kleine blokjes, en stoof aan in olijfolie, zet apart.
  • Breng water aan de kook, dompel de messen even in kokend water tot ze open gaan, neem ze onmiddellijk uit en koel ze af in koud water met ijs.

Afwerking:

  • Neem de messen uit de schelp, verwijder de maag en snij het vlees in vrij grote stukjes.
  • Neem een pannetje met twee druppels olijfolie doe er de voorgegaarde groentjes in, breng op temperatuur.
  • Doe er nu de versneden messen bij, maak ze goed warm en zet onmiddellijk van het vuur (de messen zeker niet te lang verwarmen).
  • Breng op smaak met peper, zout, limoensap en limoenrasp.
  • Werk af met gesnipperde bieslook.

 

 

C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg