Tuinkersroomsoep

Nodig voor 12 personen

  • 4 potjes tuinkers
  • 2 ajuinen
  • 1 stokken prei

C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\0e1cb0c6a921f65cf4509849c1ff03cf.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\d7ad05535d80c59dfa0cc00d5db4791e.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\selder.png

  • 4 aardappelen
  • 3 liter bouillon
  • 1 bladje laurier
  • 1 takje tijm
  • Klontje boter
  • Peper en zeezout
  • 3 dl room

 

Hoe:

  • Reinig de groenten, schil de aardappelen, versnijdt alles in grote stukken.
  • Stoof de groenten aan in de boter en bevochtig met bouillon, voeg laurier, tijm, peper en zeezout toe.
  • Laat de soep garen (30 minuten) en mix de soep, breng aan de kook, voeg de room toe.
  • Mix ondertussen de tuinkers en voeg als laatste toe.
  • Breng op smaak en dien op.
C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg