Nodig voor 4 personen:
- ½ wit van prei
- 1 wortel
- 1 ajuin
- 2 takken witte selder
- Klontje boter of olijfolie
- Currypoeder
- Een stukje citroengras
- ½ liter visfond
- 100 gr champignons
- 100 gr visfilet naar keuze
- Limoensap enkele druppels
- 1 tl gember
- Peper
- Zeezout
- 1 Blikje kokosmelk
- Enkele blaadje koriander
Hoe:
- Snijdt de prei, wortel, ui, citroengras, gember en selder in brunoise en stoof aan in boter of olie.
- Bestrooi met kerriepoeder en laat drogen.
- Voeg de bouillon toe en laat garen.
- Voeg de versneden champignons toe, peper en zeezout en laat garen,
- Voeg nu de kokosmelk toe.
- Voeg de visfilet toe en peper en zeezout.
- Breng op smaak en werk af met gehakte korianderblaadjes en limoensap.