Thaise vissoep met visreepjes

Nodig voor 4 personen:

  • ½ wit van prei
  • 1 wortel
  • 1 ajuin

C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\d7ad05535d80c59dfa0cc00d5db4791e.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\selder.png

C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\0e1cb0c6a921f65cf4509849c1ff03cf.jpg

  • 2 takken witte selder
  • Klontje boter of olijfolie
  • Currypoeder
  • Een stukje citroengras
  • ½ liter visfond
  • 100 gr champignons
  • 100 gr visfilet naar keuze
  • Limoensap enkele druppels
  • 1 tl gember
  • Peper
  • Zeezout
  • 1 Blikje kokosmelk
  • Enkele blaadje koriander

Hoe:

  • Snijdt de prei, wortel, ui, citroengras, gember en selder in brunoise en stoof aan in boter of olie.
  • Bestrooi met kerriepoeder en laat drogen.
  • Voeg de bouillon toe en laat garen.
  • Voeg de versneden champignons toe, peper en zeezout en laat garen,
  • Voeg nu de kokosmelk toe.
  • Voeg de visfilet toe en peper en zeezout.
  • Breng op smaak en werk af met gehakte korianderblaadjes en limoensap.
C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg