Soepgarnituren

Soepgarnituren zijn artikelen die aan de soepen worden toegevoegd of erbij worden geserveerd. Door deze garnituren krijgen de soepen meestal een typische en welbepaalde naam.

Gefrituurde bladerdeeg

Steek rondjes uit of snij ruitjes en bak ze in de frituur, ze zwellen op.

Gefrituurde aardappelglasnoedels

Frituur ze beetje bij beetje, ze zwellen op.

In de soep worden ze weer mals.

Lotuswortelchips

De lotuswortel is de onderwater groeiende wortel van een exotische waterlelie.

Je kan hem na het shillen (dunschiller) bakken of koken.

Snij hem in dunne plakjes (mandoline) en frituur ze.

Profiteroles

Kleine soesjes (nu zonder suiker) eventueel opgevuld met kaasvulling of andere.

Royale

Is het beslag van de omgekeerde crème, maar dan de melk vervanden door de helft room en de helft consommé.

 

C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg