Zachtroze Himalayazout met fytoplankton 250 gram

Zachtroze Himalayazout met fytoplankton
HerkomstHimalaya/ Pakistan
IngrediëntenRoze zout (98% CLNA en 2% mineralen), fytoplankton (1,5%)
Verpakt per:Doosje 250 gr.
In tegenstelling tot het Maldon zout kan je het “Himalayan Pink Salt” naast het gebruik als kruiding op carpaccio ook gebruiken in warme gerechten dus om te koken.
Het “Himalayan Pink Salt” is puur zeezout dat sedimenteerde onder de Himalaya 200 miljoen jaar geleden
Het zout bestaat uit meer dan 84 verschillende elementen (magnesium, calcium, kalium, chroom, ijzer ...) wat resulteert in een mooie zachtroze kleur en subtiele en elegante organische toetsen.
Himalayazout met fytoplankton gekristalliseerd zeezout.
Fytoplankton zijn microzeewieren die voedingsstoffen transporteren voor de oceaanorganismen. Het wordt gevormd door aminozuren, eiwitten, vetzuren, omega 3, 6 en 12, vitamines en een groot aantal mineralen.
Naast vele andere eigenschappen helpt het om cholesterol te voorkomen, vitamines te stimuleren en het energieniveau te verhogen.Roze Himalayazout is gezonder dan gewoon tafelzout en helpt bij het voorkomen van artrose, astma, osteoporose, etc.
pauls_choice_logo-01