Nodig voor 4 portie’s:
- 600 gr steak
- 2 el kappertjes uitgeperst
- 2 el fijngehakte sjalot
- 2 el gehakte zure augurken
- Een mespuntje mosterd
- Enkele druppels Worchesterchiresaus
- Enkele druppels Tabasco
- pezo
- en zelfgemaakte mayonaise
Hoe:
- Snij de steak zeer fijn met het mes.
- Voeg er 3 el verse mayonaise bij en alle andere ingrediënten.
- Verdeel de tartaar over 4 borden en leg er een royale kwak mayonaise naast.
Tip:
- Je kan de mayonaise opwerken met een klein beetje curry poeder.
- Serveer met frietjes en sla.
- Harmonie en gastronomie ten top: Drink hierbij een sherry amontillado een echte, niet van dat aangezoet commercieel spul.
Harmonie en gastronomie ten top:
Drink hierbij een Sherry Amontillado een echte, niet van dat aangezoet commercieel spul.