Tartaar van rund (steak tartaar)

Nodig voor 4 portie’s:

  • 600 gr steak
  • 2 el kappertjes uitgeperst
  • 2 el fijngehakte sjalot
  • 2 el gehakte zure augurken
  • Een mespuntje mosterd
  • Enkele druppels Worchesterchiresaus
  • Enkele druppels Tabasco
  • pezo
  • en zelfgemaakte mayonaise

Hoe:

  • Snij de steak zeer fijn met het mes.
  • Voeg er 3 el verse mayonaise bij en alle andere ingrediënten.
  • Verdeel de tartaar over 4 borden en leg er een royale kwak mayonaise naast.

Tip:

  • Je kan de mayonaise opwerken met een klein beetje curry poeder.
  • Serveer met frietjes en sla.
  • Harmonie en gastronomie ten top: Drink hierbij een sherry amontillado een echte, niet van dat aangezoet commercieel spul.

Harmonie en gastronomie ten top:

Drink hierbij een Sherry Amontillado een echte, niet van dat aangezoet commercieel spul.

C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg