Varkenshaasje geïnjecteerd met kruidige marinade

Varkenshaasje 160 à 175 gr per persoon

Voor de marinade:

  • Basilicum, koriander, peper, look, salie, oregano gemixt in een beetje water en ingespoten in het varkenshaasje.
  • Langs de buitenkant gemarineerd met olijfolie, verse laurier en rozemarijn.

Voor de saus

  • 300 gr mayonaise
  • 150 gr zure room
  • Citroen, peper, zeezout
  • Gehakte groene kruiden naar keuze (bieslook, peterselie)

Tomatensalade van gepelde coeur de boeuf (1/2 tomaat per persoon) met gesnipperde ajuin en radijsjes gemarineerd in wijnazijn. Bestrooi met gepofte amarant.

Gebakken aardappelen met ajuin, look en rozemarijn.

Nodig: aardappelen voorgekookt, olijfolie, ajuin, look, peper en zeezout.

C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\0e1cb0c6a921f65cf4509849c1ff03cf.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\d7ad05535d80c59dfa0cc00d5db4791e.jpg

C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg