Omegabaars met Chinese kool, saffraan en vanille

Nodig:

  • Omegabaarsfilets: De omegabaars is een duurzaam gekweekte Belgische vis.
  • visbakmeel (van Arijs)
  • olijfolie
  • saffraan
  • droge witte wijn
  • Chinese kool
  • klontje boter
  • scheutje room
  • vanillestok
  • peper
  • zeezout
  • limoen
  • zoete siroop (ahorn of esdoorn).

Hoe:

  • Wentel de omegabaars in visbakmeel van Arijs en bak de filets in olijfolie.
  • Week de saffraan in een beetje witte wijn.
  • Stoof de Chinese kool aan in een klontje boter, voeg wat visfumet van Arijs toe, een scheutje room, een vanillestok en peper en zeezout. Laat garen.
  • Voeg nu de geweekte saffraan toe en breng op smaak met limoen en wat zoete siroop.
  • Presenteer de omegabaars op de Chinese kool.

C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\Temp1_paul's_choice_logo's.zip\pauls_choice_logo-01.jpg