Nodig voor 4 personen:
- Een stuk daikon 10 cm. in blokjes van 1 cm
- Enkele takjes citroentijm
- 1 tomaat in blokjes
- 2el olijfolie
- 2 dl visfumet van Arijs
- 2 stuks pijpajuin
- 1 tl mosterd
- Enkele blaadjes munt
- Citroen
- Peper
- Zeezout
- Enkele basilicumblaadjes
- Kabeljauwfilet
Hoe:
- Snijdt het witte gedeelte van de pijpajuin in ringen en stoof aan in olijfolie.
- Voeg de daikonblokjes toe en laat even meestoven.
- Voeg de visfumet van Arijs toe en laat garen.
- Voeg de tomatenblokjes toe, het versneden groene gedeelte van de pijpajuin en de blaadjes van de citroentijm.
- Voeg een tl mosterd toe en de versneden muntblaadjes, breng op smaak met peper, zeezout en citroensap.
- Pocheer of stoom ondertussen de kabeljauwfilet.
- Werk af met gesnipperde basilicumblaadjes.