07 Kabeljauwfilet, daikon, citroentijm en tomaat

Nodig voor 4 personen:

  • Een stuk daikon 10 cm. in blokjes van 1 cm
  • Enkele takjes citroentijm
  • 1 tomaat in blokjes
  • 2el olijfolie
  • 2 dl visfumet van Arijs
  • 2 stuks pijpajuin
  • 1 tl mosterd
  • Enkele blaadjes munt
  • Citroen
  • Peper
  • Zeezout
  • Enkele basilicumblaadjes
  • Kabeljauwfilet

Hoe:

  • Snijdt het witte gedeelte van de pijpajuin in ringen en stoof aan in olijfolie.
  • Voeg de daikonblokjes toe en laat even meestoven.
  • Voeg de visfumet van Arijs toe en laat garen.
  • Voeg de tomatenblokjes toe, het versneden groene gedeelte van de pijpajuin en de blaadjes van de citroentijm.
  • Voeg een tl mosterd toe en de versneden muntblaadjes, breng op smaak met peper, zeezout en citroensap.
  • Pocheer of stoom ondertussen de kabeljauwfilet.
  • Werk af met gesnipperde basilicumblaadjes.