| Herkomst/ land: | Spanje |
| Appellatie: | D.O. Valencia - Moscatel - Vino de Licor - Vino dulce natural |
| Productieregio: | Chiva, Valencia |
| Wijnhuis: | Bodega Cherubino Valsangiocomo |
| Klimaat: | Mediterraan |
| Neerslag: | 450 mm. |
| Bodemtype: | Een ondergrond van kalksteen en een bovenlaag van roodbruine leem, met wat alluviale grond in de rivierdalen |
| Hoogte: | 100 tot 400 meter |
| Druif: | Moscatel Romano = Moscatel de Alejandria |
| Volume alcohol: | 15% |
| Jaar: | NVT |
| Stop: | Draaistop |
| Verpakt per: | Doos 12 flessen |
| Opvoeding/type: | Mistelle is het resultaat van alcoholtoevoeging aan de most. Het oorspronkelijke en primaire karakter van de druif wordt dus volledig bewaard met een zoete wijn als resultaat. |
| Schenken tussen: | 6 à 8°C. |
| Bewaren/ drinken: | Nu drinken |
| Zien: | Goudgeel |
| Neus: | Krachtig aroma, zeer fruitig, noten |
| Smaak: | Intens, rozijnen, |
| Gastronomie: | Als aperitief, bij nagerechten en gebak. |
 | |
 | |