03 Kiwi kipcocktail met schapenyoghurtdressing

Nodig voor 4 personen

  • 4 rijpe kiwi’s
  • 250 gr kippenfilet (1stuk) gestoomd boven kippenbouillon
  • 1 limoen
  • 1 potje magere schapenyoghurt of geitenyoghurt
  • Peper en zout
  • 1 el honing
  • 1 el arganolie
  • 2 el gehakte bieslook

Hoe:

  • De kiwi uiterst dun afschillen en in ronde schijfjes snijden, deze schijfjes elkaar overlappend in een kring op 4 bordjes leggen.
  • Het kippenvlees in dunne reepjes snijden en in het midden over de bordjes verdelen.
  • Meng de yoghurt met zoetstof, peper en zout, limoensap en de olie, indien dit te dik is voeg dan wat water toe en breng op smaak.
  • Bedek de kippenreepjes met de saus en bestrooi met de gehakte bieslook.
Paulschoice_logo