03 Bloemkoolroosjes en waterkers met grijze garnaaltjes (lepelhapje)

  • Kook de bloemkoolroosjes beetgaar, laat afkoelen en uitlekken, hak de waterkers en meng onder de cocktailsaus van Arijs, breng op smaak.
  • Leg de bloemkoolroosjes op een lepel, bedek met de saus, bestrooi ruim met grijze garnaaltjes.

TIP: je kan waterkers vervangen door postelein het is een bron van vezels en antioxidanten.

C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\schaaldieren.png C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\0e1cb0c6a921f65cf4509849c1ff03cf.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\2f82b385bdf7ecb098f7f73c9d478e29.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\a6d51c06bc334340e8f8effcac30f104.jpg

Paulschoice_logo