03 Witloofblaadje met grijze garnaaltjes

  • Meng de garnaaltjes met verse mayonaise van Arijs (je kan ook cocktailsaus of tartaarsaus nemen), gesnipperde bieslook en geplette hardgekookte eitjes. Breng op smaak met limoensap, peper van de molen en limoenrasp.
  • Vul de witloofblaadjes met deze garnaalvulling. Je kan eventueel afwerken met een druppel wasabi of sushi ginger of Tzar caviar, zalm- of foreleitjes.

Dit is een zeer lekker aperitiefhapje.

TIP: je kan het witloofblaadje vervangen door een gekookt krielaardappeltje.

C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\schaaldieren.png C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\0e1cb0c6a921f65cf4509849c1ff03cf.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\2f82b385bdf7ecb098f7f73c9d478e29.jpg

Paulschoice_logo