03 Roerei met grijze garnaaltjes en kervel

  • Klop 2 eitjes los met 2 eetlepels room, een theelepeltje gehakte verse kervel en wat gemalen jonge kaas en peper.
  • Smelt een goede klont boter in een pannetje, net voor de boter gaat bruinen voeg je het eimengsel toe en met een eetlepel blijf je roeren (steeds van de kant af duwen) bij de juiste gaarheid (baveuse of smeuïg) van het vuur nemen en op een bord leggen, ruim bestrooien met gepelde grijze Noordzeegarnaaltjes en omringen met een lepeltje garnalensaus,
  • Je kan afwerken met tomatenblokjes

C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\schaaldieren.png C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\0e1cb0c6a921f65cf4509849c1ff03cf.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\2f82b385bdf7ecb098f7f73c9d478e29.jpg C:\Users\Paul Vercammen\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\a6d51c06bc334340e8f8effcac30f104.jpg

Paulschoice_logo