Workshop

                                                                                                                 

Workshop ” FOODPAIRING


Wij organiseren een workshop BBQ met aangepaste wijnen

Op zaterdag 31 augustus op Turnhoutsebaan 607A, 2110 Wijnegem   

De volgende gerechten worden geproefd met de aangepaste wijnen:                                                                                       

Mosselen met kokos  en Vergel Blanco   & Pecatis Tuis Verdejo

Varkenshaasje geïnjecteerd met kruidige marinade en Château Ballan-Larquette   &   De Muller Ligitime

Zalmfilet met beurre blanc en citroentijm   en   Chardonay Emergente  & Domaine Peirière


Gegrild rund en witloof op de BBQ   en Pata Negra Gran Reserva Valdepeñas &   Vergel Selección Barrique

                                                     
Verloren brood en Floc de Gascogne

Deelname: € 44,00 per persoon, inbegrepen proeven van de gerechten en de wijnen.

Gelieve vooraf te betalen op onze bankrekening

met IBAN BE42 3631 8495 1354, uw inschrijving is slechts geldig na ontvangst van het bedrag op onze bankrekening.

Reserveren kan tot uiterlijk dinsdag 27 augustus met vermelding van het aantal personen per email paul@paulschoice.be :

  • die willen meewerken (breng een schort mee)                        …..  personen
  • die komen mee-eten en genieten                                                 ….. personen

De workshop start om 15 uur, we bereiden samen de gerechtjes.

Als je liever alleen wil mee-eten- feesten kom je voor de aperitief om 18 uur.